Scoici Bebe

În cazul bebelușilor, scaunele auto sunt, de obicei, concepute pentru a fi montate pe bancheta din spate a mașinii, orientate spre spate, pentru a proteja capul, gâtul și coloana vertebrală a copilului în caz de accident. Scaunele auto pentru bebeluși au, de asemenea, un sistem de fixare cu centură sau cu prindere Isofix, pentru a asigura o poziție stabilă și sigură în mașină.

Scoici Bebe
Filtre

Afișez toate cele 10 rezultate

Un scaun auto potrivit pentru nou-născuți poate oferi și alte beneficii, cum ar fi:

Comfort și susținere: scaunele auto pentru nou-născuți sunt proiectate pentru a oferi suport și confort, permițându-le bebelușilor să stea într-o poziție ergonomică și să se simtă confortabil în timpul călătoriilor cu mașina.

Reglarea poziției: multe scaune auto pentru bebeluși au un sistem de reglare a poziției, ceea ce permite ajustarea unghiului de înclinare pentru a se potrivi cu vârsta și greutatea copilului.

Portabilitate: multe scaune auto pentru nou-născuți sunt ușoare și portabile, ceea ce permite mutarea lor dintr-o mașină în alta sau utilizarea lor ca sistem de transport pentru bebeluși în afara mașinii.

Este important să alegeți un scaun auto adecvat pentru vârsta, greutatea și înălțimea copilului dumneavoastră, iar montarea și utilizarea sa trebuie făcute conform instrucțiunilor producătorului și în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Avantaje:

  • Scaunele auto pentru bebelusi (scoicile auto) sunt concepute special pentru a oferi protectie si siguranta maxima copiilor cu varsta intre 0 si aproximativ 12 luni, deoarece acestea sunt cele mai vulnerabile in cazul accidentelor rutiere.
  • Aceste scaune auto sunt usor de instalat si pot fi fixate cu usurinta in masina, atat cu ajutorul centurilor de siguranta, cat si cu ajutorul bazei ISOFix speciale.
  • Scaunele auto pentru bebelusi sunt, de obicei, usoare si portabile, astfel incat le poti lua cu tine oriunde ai merge cu bebelusul tau.
  • Scaunele auto pentru bebelusi sunt concepute astfel incat copilul sa fie asezat intr-o pozitie optima pentru dezvoltarea sa fizica, cu capul sustinut si spatele drept.

Dezavantaje:

  • Scaunele auto pentru bebelusi (scoicile auto) au o perioada de utilizare limitata, deoarece copilul creste foarte rapid si nu va mai putea fi asezat in interiorul scoicii auto dupa varsta de aproximativ 12 luni.
  • In timp ce sunt proiectate sa fie confortabile pentru bebelusi, unele modele de scaune auto pentru bebelusi pot fi incomode pentru parinti, deoarece trebuie purtate in brate atunci cand sunt scoase din masina.

Este important sa tii cont de aceste avantaje si dezavantaje in momentul in care iti alegi un scaun auto pentru bebelusul tau si sa optezi pentru un model care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor tale, dar care sa ofere si un nivel ridicat de siguranta pentru copilul tau.

Posh Baby ofera consultanta in alegerea scaunului auto in functie de tipul, modelul si anul de fabricatie al masinii cat si in functie de inaltimea, greutatea si varsta copilului dmv. asa ca nu ezitati sa ne contactati.