Inaltator Auto cu Spatar

Inaltator Auto cu Spatar este proiectat pentru siguranța copiilor mai mari în timpul călătoriilor cu mașina, oferind comfort, reglare a înălțimii, portabilitate și poziționarea corectă a centurii de siguranță a mașinii.

Inaltator Auto cu Spatar
Filtre

Afișez toate cele 10 rezultate

Inaltatorul Auto cu Spatar pentru copii mai mari sau este esențiale pentru siguranța copiilor în timpul călătoriilor cu mașina, oferind beneficii precum:

Siguranță: Inaltator Auto cu Spatar este proiectate pentru a asigura poziționarea corectă a centurii de siguranță a mașinii, oferind protecție împotriva impactului în caz de accident de mașină.

Comfort: Inaltatorul Auto cu Spatar oferă copiilor mai mari un nivel mai ridicat de confort, permițându-le să aibă o poziție mai confortabilă și ergonomică în timpul călătoriilor.

Reglare a înălțimii: Inaltator Auto cu Spatar este reglabile în înălțime, ceea ce permite ajustarea lor pentru a se potrivi cu vârsta și înălțimea copilului.

Portabilitate: Inaltator Auto cu Spatar este ușoare și portabile, ceea ce permite mutarea lor dintr-o mașină în alta sau utilizarea lor în afara mașinii, în funcție de nevoile și preferințele familiei.

Este important să alegeți un sInaltator Auto cu Spatar adecvat pentru vârsta, greutatea și înălțimea copilului dumneavoastră, iar montarea și utilizarea sa trebuie făcute conform instrucțiunilor producătorului și în conformitate cu reglementările legale în vigoare.