Scaun Auto Rotativ

Scaunele auto pentru copii rotative oferă ușurință de utilizare, siguranță, confort, durabilitate, economie de spațiu, versatilitate și utilizare pe termen lung, fiind mai practice decât cele tradiționale și ocupând mai puțin spațiu în mașină.

Scaun Auto Rotativ
Filtre

Afișez toate cele 11 rezultate

Scaunele auto pentru copii rotative sunt populare datorită beneficiilor lor, printre care se numără:

 1. Ușurința de utilizare: scaunele auto rotative permit instalarea și scoaterea copilului cu ușurință, fără a fi necesar să îl scoți din scaun și să îl așezi apoi din nou.
 2. Siguranța: scaunele auto rotative sunt dotate cu sistemul Isofix, care îi asigură copilului o fixare sigură în timpul călătoriilor.
 3. Confortul: scaunele auto rotative sunt proiectate pentru a oferi confort și suport adecvat copiilor, permițându-le să se așeze și să se miște cu ușurință.
 4. Durabilitatea: scaunele auto rotative sunt fabricate din materiale durabile și rezistente, care sunt concepute să reziste la uzura zilnică și la impactul accidentelor de mașină.
 5. Economie de spațiu: scaunele auto rotative ocupă mai puțin spațiu decât scaunele auto tradiționale, deoarece nu este necesar să le scoți din mașină pentru a instala copilul.

Avantaje:

 • Scaunele auto rotative permit o rotatie de 360 de grade, ceea ce face instalarea si scoaterea copilului din scaun mai usoara si mai convenabila.
 • Acestea pot fi utilizate atat pentru copiii mici, cat si pentru copiii mai mari, fiind compatibile cu multiple grupe de varsta.
 • Pot fi utilizate atat ca scaune auto rear-facing, cat si ca scaune auto orientate in sensul de mers, oferind astfel flexibilitate in utilizare.
 • Scaunele auto rotative pot fi mai compacte si pot ocupa mai putin spatiu in masina decat alte tipuri de scaune auto.

Dezavantaje:

 • Scaunele auto rotative sunt de obicei mai scumpe decat alte tipuri de scaune auto.
 • Unele modele pot fi mai grele si mai dificil de instalat in masina.
 • Rotatia scaunului poate fi limitata de catre spatiul din masina, ceea ce face ca unele modele sa nu fie potrivite pentru toate tipurile de autovehicule.
 • Scaunele auto rotative pot fi mai putin sigure decat alte tipuri de scaune auto, in special in cazul impacturilor laterale.

Este important sa tii cont de aceste avantaje si dezavantaje in momentul in care iti alegi un scaun auto rotativ pentru copilul tau si sa optezi pentru un model care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor tale, dar care sa ofere si un nivel ridicat de siguranta pentru copilul tau.

Posh Baby ofera consultanta in alegerea scaunului auto in functie de tipul, modelul si anul de fabricatie al masinii cat si in functie de inaltimea, greutatea si varsta copilului dmv. asa ca nu ezitati sa ne contactati.