Baza IsoFix

Baza Isofix este un accesoriu pentru scaunele auto destinate copiilor, care ofera o fixare mai sigura si mai stabila a scaunului auto in masina. Prin utilizarea unui sistem specializat de ancorare, reduce riscul de instalare incorecta a scaunului auto si poate oferi o protectie mai buna pentru copil. Este usor de instalat si poate oferi un grad mai mare de confort si flexibilitate.

Baza IsoFix
Filtre

Afișez toate cele 6 rezultate

Afișez toate cele 6 rezultate

Baza Isofix este un accesoriu popular pentru scaunele auto pentru copii, dar ca orice produs, are avantaje si dezavantaje. Iata cateva din acestea:

Avantaje:

  1. Siguranta: Baza Isofix ofera o fixare mai sigura si mai stabila a scaunului auto in masina, prin intermediul ancorajelor Isofix integrate in baza. Aceasta reduce riscul de instalare incorecta a scaunului auto si poate oferi o protectie mai buna pentru copil in cazul unui impact.
  2. Usor de utilizat: Utilizarea bazei Isofix poate fi mai usoara si mai rapida decat instalarea scaunului auto cu ajutorul centurilor de siguranta ale masinii. Acest lucru poate fi deosebit de important in situatii de urgenta sau in situatii in care trebuie sa mutati scaunul auto dintr-o masina in alta.
  3. Comoditate: Baza Isofix poate oferi un grad mai mare de confort pentru parinti si copii.

Dezavantaje:

  1. Cost: Bazele Isofix pot fi mai scumpe decat alte tipuri de accesorii pentru scaunele auto.
  2. Greutate: Bazele Isofix pot fi mai grele decat alte tipuri de accesorii pentru scaunele auto. Acest lucru poate face mai dificila mutarea scaunului auto dintr-o masina in alta.
  3. Limitari de compatibilitate: Nu toate scaunele auto pentru copii sunt compatibile cu bazele Isofix. Inainte de a cumpara o baza Isofix, este important sa verificati daca aceasta este compatibila cu scaunul auto pentru copil pe care il detineti sau pe care intentionati sa il cumparati.

Posh Baby ofera consultanta in alegerea scaunului auto in functie de tipul, modelul si anul de fabricatie al masinii cat si in functie de inaltimea, greutatea si varsta copilului dmv. asa ca nu ezitati sa ne contactati.