Transport & Livrare

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru. Produsele comandate se pot ridica direct de la Showroom-ul Posh Baby Brands din Bd. Mamaia 213, Constanta sau pot fi livrate de echipa www.poshbaby.ro. Locatie Google Maps: Showroom Posh Baby Brands  Clientii din Constanta pot opta pentru ridicarea comenzilor din showroom-ul Posh Baby Brands situat pe Bd. Mamaia 213, Constanta. Program de lucru: L-Vi: 10:00-18:00 si S: 10:00-14:00 sau pentru livrarea prin serviciu de curierar rapid. Livrarea prin curier pentru clientii din Constanta a caror comanda are o valoare mai mare de 200 lei este gratuita, iar pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei, se percepe o taxa de livrare de 20 lei. Pentru clientii din tara, livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fancourier in termen de 24/48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 lei, livrarea este gratuita.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

In cazul expeditiilor in afara retelelor de curierat rapid, se precepe o taxa suplimentara ce se va comunica in momentul stabilirii adresei de destinatie.