Silver Cross

Silver Cross a devenit un nume de referință în gospodării de-a lungul generațiilor, încă de când fondatorul nostru, William Wilson, a creat primul cărucior în 1877. Pentru a sărbători Jubileul de Platină al Majestății Sale Regina și legăturile noastre istorice regale, ne reamintim de ultimii 70 de ani ai Silver Cross.

Anii 1950

Silver Cross a înregistrat progrese semnificative la începutul anilor 1950, în ciuda epuizării financiare și morale a Marii Britanii după cel de-al Doilea Război Mondial. După Încoronarea Reginei Elisabeta a II-a în 1953, o atmosferă de “bună-dispoziție” a cuprins țara, cu o cerere în creștere dramatică pentru bunurile de consum și sfârșitul raționalizării. Marea Britanie înflorise din nou.

Silver Cross a devenit rapid cunoscut ca “Rolls Royce al producătorilor de cărucioare”, după ce președintele de atunci, Lawrence Wilson, a asociat cele două mărci britanice între ele, numind o nouă gamă de cărucioare cu nume inspirate de Rolls Royce, precum “Silver Shadow”.

Anii 1960

În “Anii Veseli ai anilor ’60”, problemele celui de-al Doilea Război Mondial au fost înlocuite de un sentiment de speranță, libertate și entuziasm. Rock and Roll a luat centrul scenei, cu The Beatles în frunte, iar minifustele au devenit populare datorită iconelor modei Jean Shrimpton și Mary Quant.

Silver Cross s-a impus ca principalul producător britanic de cărucioare. A continuat să producă cărucioare clasice de tip “coach”, dar au fost lansate și noi designuri pentru a satisface cerințele în schimbare ale familiilor moderne.

Într-un alt moment iconic regal pentru brand, Regina Elisabeta a II-a a ales un cărucior Silver Cross după nașterea celui de-al treilea fiu al său, Edward, în 1964.

Anii 1970

Moartea președintelui Lawrence Wilson în 1975 a marcat sfârșitul unei ere pentru Silver Cross. Cu companiile rivale pregătind un nou asalt asupra producției britanice tradiționale, aceasta ar trebui să se reinventeze pentru a supraviețui cerințelor în schimbare și uneia dintre cele mai mari scăderi pe timp de pace a producției industriale.

Deceniul a marcat și un secol de existență a Silver Cross, în 1977. Pentru a sărbători, clienții și cumpărătorii au fost zburăți în jurul lumii cu avionul special comandat pentru aniversare. Cu această ocazie, Prințesa Anne a primit un cărucior Silver Cross ca dar pentru venirea pe lume a primului ei copil.

Anii 1980 – 1990

Anii ’80 au adus introducerea modelului Wayfarer – un cărucior urban cu un coș de cumpărături practic, care a redefinit piața de profil în acea perioadă. A devenit rapid cel mai bine vândut cărucior în Marea Britanie timp de o decadă, cu peste 3.000 de bucăți vândute în fiecare săptămână.

Anii 2000

Produsele Silver Cross erau acum iubite de familii din întreaga lume și erau disponibile în peste 70 de țări, cu birouri deschise în Hong Kong, Shanghai și Melbourne.

Anii 2010

Continuând să se evidențieze prin inovații în produse, Silver Cross a lansat o colecție de sisteme de siguranță auto. De la scaune auto pentru sugari până la scaune auto pentru etapa următoare, colecția a câștigat numeroase premii, iar scaunul pentru sugari Dream i-Size a primit cea mai bună evaluare de siguranță acordată vreodată de ADAC.

Tradițiile regale au continuat și în 2014, când Prințul William și Kate Middleton au ales un cărucior Silver Cross Sleepover pentru fiul lor primul născut, Prințul George.

Ziua de azi

Pe măsură ce ne îndreptăm către sustenabilitate, în Marea Britanie am introdus serviciul nostru premium de întreținere, care prelungește durata de viață a cărucioarelor Silver Cross, astfel încât acestea pot fi utilizate mai mult timp sau donate unei familii aflate în nevoie prin intermediul partenerului nostru de caritate, Baby Basics.

În 2022, am lansat cu succes Dune și Reef, generația următoare a sistemelor noastre de călătorie Silver Cross. Fiecare cărucior are la bază sustenabilitatea, cu materiale fabricate din sticle de plastic reciclate, și ambalaje special concepute, aprobate de FCS și biodegradabile.

De asemenea, am creat “The Edit” – locul ideal pentru părinți în devenire. Cu sfaturi și inspirație oferite de experți, dedicate sarcinii și părinților, este o evadare perfectă!

Filtre

Afișez toate cele 5 rezultate

Afișez toate cele 5 rezultate