Doona

Doona

Doona este un brand inovator care a revoluționat piața echipamentelor pentru copii, prin lansarea primului carucior cu scaun auto integrat. Doona a creat o soluție inteligentă și practică pentru părinții care doresc să-și transporte bebelușii în condiții de siguranță și confort, fără a fi nevoie să schimbe bebelușul dintr-un scaun auto în altul. Caruciorul Doona oferă un design compact, ușor de manevrat și pliabil, ceea ce îl face perfect pentru deplasări în oraș sau în călătorii.

În plus, Doona a lansat recent tricicleta Liki Trike, care aduce aceeași inovație și practicitate în lumea tricicletelor pentru copii. Liki Trike este o tricicletă ultra pliabilă, ușor de transportat și depozitat, dar și extrem de robustă și sigură. Cu o varietate de opțiuni de reglare a scaunului și a pedalelor, Liki Trike se poate adapta la creșterea copilului, oferindu-i mereu un confort și o experiență de mers plăcută. De asemenea, Liki Trike este dotată cu frâne și centuri de siguranță, pentru a asigura că copilul călătorește în siguranță și confortabil.

Toate produsele Doona sunt testate și certificate în conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță, pentru a asigura că copiii călătoresc și se distrează în cele mai bune condiții posibile. Alegeți Doona și tricicleta Liki Trike pentru cele mai bune echipamente pentru copii, care combină siguranța, calitatea și inovația pentru a asigura experiența perfectă pentru micuții dumneavoastră.

Filtre

Afișez toate cele 8 rezultate

Afișez toate cele 8 rezultate