Jucarii de baie

Selecția noastră a jucariilor de baie este sigură pentru bebelușul dumneavoastră, având certificarea Bureau Veritas. Jucariile Nu conțin PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Marele avantaj al jucariilor noastre de baie este că nu au valvă, astfel că nu există riscul de a se forma mucegai în interiorul lor.

Jucarii de baie
Filtre

Afișez toate cele 5 rezultate

Jucăriile de baie reprezintă nu doar o distracție plăcută pentru cei mici, dar și un ajutor pentru părinți atunci când vine vorba de baia de seară. Selecția noastră de jucării de baie este special concepută pentru a oferi o experiență sigură pentru bebeluși și copii mici, fiind fabricate din materiale de calitate superioară și având certificarea necesară.

Unul dintre avantajele majore ale jucăriilor de baie este faptul că pot ajuta la relaxarea bebelușului și la transformarea momentului de baie într-unul mai plăcut și distractiv. În plus, jucăriile de baie dezvoltă abilitățile senzoriale și motorii ale copiilor mici.

În ceea ce privește jucăriile de baie pe care le oferim, acestea sunt fabricate din materiale sigure pentru sănătatea copiilor și nu conțin substanțe toxice precum PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Mai mult decât atât, jucăriile noastre de baie nu au valve, ceea ce elimină riscul de a se forma mucegai în interiorul lor.

În concluzie, jucăriile de baie sunt esențiale pentru a transforma baia de seară într-un moment plăcut și distractiv pentru copilul tău. Noi oferim o selecție largă de jucării de baie sigure și de calitate, astfel încât să poți fi sigur că bebelușul tău se poate bucura de această experiență într-un mod sănătos și distractiv.